Advies op maat voor (G)MR's

MR Academie biedt de mogelijkheid om een begeleiding in te schakelen van één van onze experts. Heeft u behoefte dat iemand met u meekijkt? Vraag dan de MR Academie Servicekaart aan (onderaan de pagina).

Er zijn vele momenten waarop het verstandig en handig kan zijn om externe ondersteuning in te schakelen als (G)MR. Bijvoorbeeld als uw school gaat fuseren met een andere school, als de MR graag wil dat iemand met bepaalde voorstellen meeleest of als u wilt data we ondersteunen bij het opstellen van reglementen.

mr-academie-favicon

Praktische informatie

  • Na aanvraag nemen we contact zoeken we een geschikte adviseur bij uw vraag. We nemen ook contact met u op.
  • De servicekaart kan voor 5 uur of 10 uur worden aangevraagd.
  • Voor vragen over de servicekaart kunt u contact opnemen via 036 – 303 70 60 of info@mracademie.nl.

Kosten leden en niet-leden MR Academie

De standaard servicekaart (5 uur) kost €747,50 voor 5 uur begeleiding en advies. Voor leden is dit €635,38. Extra losse uren kosten €149,50 per uur. Voor leden is dit €127,08.

De uitgebreide servicekaart (10 uur) kost €1.495,- voor 10 uur begeleiding en advies. Voor leden is dit €1.270,75. Extra losse uren kosten €149,50 per uur. Voor leden is dit €127,08.

De kosten voor de MR Academie Servicekaart worden voor medezeggenschapsraden vergoed door het bevoegd gezag, op basis van wettelijk vastgestelde rechten omtrent faciliteiten (artikel 28 lid 2 WMS). U dient alleen het bevoegd gezag (voor de GMR het college van bestuur en voor de MR de schoolleiding) vooraf op de hoogte te stellen dat u deze kosten maakt.

De MR Academie Servicekaart heeft een geldigheidsduur tot het einde van het jaar volgend op de datum van aanschaf. Na deze periode vervalt de aangeschafte kaart. Voorbeeld: schaft u op 1 maart 2023 een Servicekaart aan, dan vervalt deze op 1 januari 2025.

"*" geeft vereiste velden aan

A. Wat zijn uw gegevens?

2. Wat is uw e-mailadres?*

B. Wat zijn de gegevens van uw organisatie?

Dit zijn de factuurgegevens van uw school/organisatie, zodat we daar de factuur naartoe kunnen zenden.
6. Wat is het adres van uw school/organisatie?*

C. Wat zijn uw wensen?

7. Welk type servicekaart wilt u aanschaffen?*
Een servicekaart is geldig t/m 31 december volgend op het jaar waarin u de servicekaart aanschaft. De kosten van de servicekaart zijn exclusief BTW. Leden ontvangen 15% korting.
8. Waarvoor is de begeleiding?*
8a. Wat voor soort medezeggenschapsorgaan betreft het?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.